Stress i kropp och själ?

Hitta lugnet igen med massage och samtal

Intuitiv och helande massage

Jag har gått många kurser och utbildningar i livet. Allt från en av Sveriges främsta ledarskapsutbildningar under 10 v(Integrerat ledarskap) till Training for Life på BaraVara i Rättvik. Utöver det tantra kurs i Brasilien och möte med Shaman i bergen i Peru. 

Själv har jag varit i båda världarna. Den högt materiella och den flummiga andliga världen. Idag har jag balans i båda världarna på en mer rimlig nivå och det jag tagit med mig från den ”flummiga” världen är min intuitiva förmåga att ge massage och känna in en persons blockeringar och låsningar.

Boka din massage

Jag masserar ryggen och känner under 45 min in vad som kommer upp och så pratar vi om det efteråt om du vill det. Oljorna jag använder är naturprodukter och fria från tillsatser. Massagen är djupt avslappnande och fungerar även utan samtal.

795

kr

595

kr

Skicka en bokningsförfrågan

Vanliga frågor

Själva massagen pågår i 45 minuter, därefter upp til 45 minuter samtal

Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat nulla facilisis at vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit.

Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat nulla facilisis at vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit.

Fler frågor?

sv_SE
Rulla till toppen