Lär känna mig

Hej!

Mitt namn är Olof Chronvall. Idag kallar jag mig för en modern ”Shaman” vilket kan låta flummigt men det bygger på många års erfarenhet och lärande av ledarskap och mental styrka kopplat till det inre.

Som för många andra har mina resa inte varit lätt. Jag förlorade nästan allt i en stor företagskrasch under finanskrisen 2008-2009. Jag fick då möta något helt annat än tidigare och smärtan i att förlora allt ledde till att jag fick möta mig själv nästan helt utan pengar och lång tid i en mycket enkel ensamhet. Därefter utforskade jag den spirituella världen och träffade en shaman i bergen i Peru. Var på silent retreat och tantra kurs i Brasilien. Därefter återgick jag till management och jobbade som både chef och konsult i flera år. 

Nu har jag tagit alla mina erfarenheter i båda världarna och satt ihop det till ett ledarskapsprogram som både leder inåt och sedan utåt.

Må väl//Olof

Känner du igen dig?

Jag både tror och vet att vår moderna värld 2023 är på väg i en alltför snabb takt mot ännu mer stress och begär. Utmattning och utbrändhet. Själen dör mer och mer. Vi tappar alltmer kontakten med naturen och vårt sanna jag om vi ens orkar tro på det längre.

Min önskan när du läser om mina kurser och föreläsningar är att det ska väcka ”något” inom dig. Jag tror redan att om du har hittat till denna sida och tycker att det känns spännande, även lite läskig kanske, så är den riktiga delen av dig redan trött på ditt nuvarande liv eller delar av det och söker en förändring. Jag tänker ödmjukt inspirera dig att ta tag i ditt liv, som du kanske inte är så nöjd med just nu, så ska vi tillsammans se om vi kan vända det till ett inspirerande och roligt liv.

IMG_1599

Hitta ditt inre lugn

Något som hjälpt mig på min resa har varit att uttrycka mina känslor och hitta ett inre lugn genom målning.

Mycket av det jag målar inspireras av naturen och då inte minst bergen. Många av mina tavlor är målade i min inre värld där jag ofta vandrar till en djupt belägen indianby långt inne i bergen. Indian dalen som jag kallar den. Där är allt fridfullt och levande i det mesta som händer. Besök gärna e5art för att se mina tavlor.

Vill du hitta ditt inre lugn och lära dig att uttrycka dina känslor i tavlor är du välkommen på min kurs i att måla fritt.
IMG_0855

Sluta fundera. Ta steget och gör något åt det.

Jag vet vad du kämpar med och jag är här för att hjälpa

Vägen mot ett inre lugn i kombination med vetskapen hur vi vill leva vårt liv framöver är starka krafter som får oss att må så mycket bättre. Det jag själv upplevt är i kombination med detta så tar vi då hand om oss bättre. Både vad gäller kost och motion som jag kommer att inspirera till.

Att våga ta tag i sitt liv och sig själv kan dock vara läskigt och det kan lätt kännas överväldigande när man inte vet vart man ska börja. Det viktiga är att du gör något åt det. Inte bara funderar. Oavsett du gör något här eller på annat ställe så är det min absoluta övertygelse att det är just det som kommer att göra skillnad. 

Jag finns här för att hjälpa dig att starta din resa, slå en signal för att komma igång 

0768 846 009

IMG_0165

”We must be willing to get rid of the life we have planned so as to have the life that is waiting for us”

sv_SE
Rulla till toppen