Våra kurser

Unika kurser med fokus på självförbättring

Med dessa kurser kommer du få verktygen för personlig utveckling och upptäcka din fulla potential oavsett om du vill förbättra ledarskap eller hitta inre lycka.

jared-rice-NTyBbu66_SI-unsplash

Go Alive

Upptäck din väg till ett drömliv genom att gå kursen som leder dig genom livsbarometern, dina talanger och arketyper, och som avslutas med att måla den känsla du nu är i

IMG_1522

Paint Free

Upplev frihet från stress och upptäck ditt sanna jag genom att utforska dina känslor och meningen med livet genom fri målning.  

Målarevent

Upplev en djupt avslappnande massage med en massör som kombinerar kunskaper från både den materiella och andliga världen och som med intuitiv förmåga kan känna in och lösa upp blockeringar och låsningar i kroppen.

Varför mina kurser?

Hur skiljer sig mina kurser från andra ?

Personligt

Fokuserar på dig som individ för att du ska hitta din lycka och ditt inre lugn

Unikt

Kombinationen av inspiration, andlighet och konkreta verktyg för att hitta sig själv

Helhetsinriktat

Heltäckande kurs för personlig utveckling och självförbättring med fokus på att bygga upp motståndskraft och odla en tillväxtorienterad mentalitet.

Vi erbjuder även

1-On-1 Coaching

Jag tror på att varje individ har potentialen att nå sina drömmar och mål, men ibland kan det vara svårt att veta var man ska börja. Genom personlig coaching hjälper jag dig att ta en helhetsinriktad strategi för att identifiera de mentala och känslomässiga hinder som kan hindra dig från att nå dina mål. Samtidigt som vi också kan hjälpa dig att skapa en plan för att förbättra din fysiska hälsa och välbefinnande, inklusive kost och träning.

Coachingen anpassas efter dig men här ett exempel på hur det kan se ut:

1

GO ALIVE

Tillsammans går vi igenom Go Alive kursen och hittar vem du är och vad du verkligen vill med livet.

2

Hitta din lycka

Efter kursen följer vi upp med hur du ska ta dig dit du vill med såväl inspiration som konkreta planer. 

3

Lev ditt liv

Slipp samhällets stress och lev ett uppfyllande liv med ett inre lugn.

Osäker på vilken kurs som är för dig?

Jag hjälper dig hitta rätt

Frågor angående någon av kurserna eller osäker på vilken som är rätt för just dig? Skriv gärna och berätta om dig själv så hjälper vi dig att hitta rätt kurs!

sv_SE
Rulla till toppen