Har du ställt frågan vem du egentligen är?

Hur du verkligen vill leva ditt liv?

Första steget att hitta sitt inre lugn och leva ett lyckligt liv är att ta reda på vad du egentligen vill göra i livet.

Känner du ibland att något saknas i ditt liv? Att vardagen är trist och innehållslös, utan något som verkligen ger dig glädje och uppfyllning? Det är inte ovanligt att vi ibland hamnar i en situation där vi inser att något behöver förändras. För att kunna rikta in dig mot det du verkligen vill ha och behöver i livet, krävs det att du förstår dig själv och dina behov. Att hitta dig själv kan vara nyckeln till att navigera rätt i livet och uppnå en känsla av tillfredsställelse och lycka.

En dag fylld av inspiration, reflektion och individuellt arbete kommer garanterat få dig att komma närmare svaret på frågan om vad som är meningen med ditt liv.

Vägen till dig själv

Kursinnehåll

Den här kursen handlar om att hitta ditt syfte i livet och våga följa det. Kursen inkluderar individuella aktiviteter och gruppaktiviteter som att reflektera över livets mål, identifiera talanger, utforska arketyper och sätta uppnåeliga milstolpar. Du kommer lämna kursen med en tydlig förståelse om hur du vill leva ditt liv. Även om det kan ta tid att uppnå dessa mål uppmuntrar kursen deltagarna att omfamna resan och möta sina rädslor och tvivel. Kursen är tillgänglig för individer eller grupper och avslutas med en målarövning för att fånga känslan av att vara på rätt väg.

01

Självreflektion

Kursen fokuserar på att hjälpa dig att reflektera över vem du är och vad du vill i livet, genom individuellt arbete och inspirerande filmer.

02

Utforska din potential

Kursen hjälper dig att upptäcka dina talanger och arketyper, och ger insikt om var din högre potential ligger.

03

Motiverande startmål

Efter att ha upptäckt hur du vill leva ditt liv, hjälper kursen dig att sätta upp enkla startmål som kommer att få dig närmare dina mål.

04

Utmaningar på vägen

Till sist går vi igenom de utmaningar du kan förvänta dig på vägen mot att nå det liv du vill leva, och inspirerar dig att våga trotsa dessa utmaningar och följa dina drömmar.

Hitta modet och

Våga ta steget

Det kommer att vara svårt, kännas konstigt, rädslor kommer, tvivel. Men konstigt vore väl annars för livet är komplicerat och inte minst då vi verkligen vet vad vi vill och önskar. Det är märkligt men det är i alla fall min erfarenhet. 

Det viktigaste är att våga ta steget, att börja någonstans och inte bara gå och fundera på vem du verkligen är och vad du vill göra. 

Kursdatum

20

Maj

Go Alive - Grupp

09:00 - 18:00

21

Maj

Go Alive - Grupp

09:00 - 18:00

Boka din kurs

1795

kr

1995

kr

Vill du ha endast personlig coaching?

---

kr

Boka din kurs

Här kan du boka in dig till de kommande gruppkurserna eller skicka en bokningsförfrågan för enskild kurs eller för egen grupp.

Vanliga frågor

Kurserna hålls vanligtvis 15 minuter utanför Växjö, i Gransholms Bruks Företagsby. Gransholmsvägen 136, 360 32 Gransholm.

Kursena kan dock hållas på annat ställe vid förfrågning och i samband med andra kurser och event.

Valet mellan att göra kursen själv eller i en grupp beror på personliga preferenser och behov. Det är viktigt att överväga vilken typ av stöd och feedback som behövs för att uppnå just dina personliga mål för kursen. Om du känner dig osäker är du alltid välkommen att höra av dig till mig innan du gör ditt val!

Att göra kursen själv innebär att man har mer tid för introspektion och självreflektion. Man kan göra övningar och utforska sin egen personlighet och behov utan några yttre påverkningar eller distraktioner. Det blir alltså större fokus på just dig när du går kursen själv.

Det är dock väldigt kraftfullt att göra kursen och våga öppna upp sig i en grupp. Det ger möjlighet att dela sina erfarenheter och få nya perspektiv från andra deltagare. Det kan vara trösterikt att höra andra personers erfarenheter och få stöd från en gemenskap av likasinnade människor. 

Denna kurs i att hitta sig själv kan vara till nytta för de flesta människor, oavsett ålder, kön, yrke eller bakgrund, för vem vill inte veta vad som gör en lycklig och hur man når dit? Samhället har lett många in på ett spår som inte handlar om vad du som individ vill göra utan vad samhället tycker du borde göra, och att leva i det höga tempo som dagens samhälle uppmuntrar till är helt enkelt ohållbart. 

Den passar såväl dig som inte riktigt vet vad du vill göra i livet som dig som vet, men behöver modet och inspirationen att våga gå mot det. Du som kanske är trött på att bara drömma om det liv du vill leva? Som känner att något saknas men vet inte riktigt vad? Då är den här kursen perfekt för dig. En dag fylld av inspiration, reflektion och individuellt arbete kommer garanterat få dig att komma närmare svaret på frågan om vad som är meningen med ditt liv. 

Kursen är perfekt för dig som:

… vill hitta sig själv

… bli lyckligare

… utveckla sig själv

… förändra något i sitt liv

Några exempel på hur denna kurs kan hjälpa dig är:

  • Ökad självkännedom: Att lära känna dig själv bättre och förstå dina styrkor och svagheter kan hjälpa dig att ta mer informerade beslut och fatta bättre beslut i både personliga och professionella situationer.
  • Ökad självacceptans: Att acceptera dig själv för den du är kan hjälpa dig att minska stress och öka självförtroendet, vilket kan leda till ökad produktivitet och bättre prestationer i din karriär.
  • Identifiera dina värderingar och mål: Genom att utforska dina värderingar och mål kan du få klarhet i vad som är viktigt för dig och var du vill ta dig i livet, vilket kan hjälpa dig att göra mer meningsfulla val.
  • Utveckla bättre relationer: Att förstå dig själv bättre kan också hjälpa dig att förstå andra människor bättre och skapa mer meningsfulla relationer.
  • Ökad kreativitet och innovation: Genom att hitta din egen unika röst och identitet kan du också öka din kreativitet och innovation, vilket kan hjälpa dig att lösa problem och ta din karriär till nästa nivå.
  • Bli lyckligare: Genom att hitta vad du verkligen vill göra i livet och dessutom sätta upp en konkret plan för att faktiskt nå dit du vill kommer vara första steget för ett inre lugn och en lyckligare framtid.

Ja självklart!

Du är alltid välkommen att kontakta mig med dina frågor och funderingar eller boka in personlig coaching där vi tillsammans kan följa upp kursen för mer långvarig guidning.

Fler frågor?

sv_SE
Rulla till toppen