Lycka leder till framgång

Fokusera på personlig utveckling med ledarskapskurser:

Den bästa investeringen för arbetsgivare och anställda

Många upplever en konstant kamp mot stress, press och prestationsångest, vilket kan leda till minskad produktivitet och till och med utmattningssyndrom. Att leva i det höga tempo som dagens samhälle uppmuntrar till är helt enkelt ohållbart.

En chans att hitta sig själv och ett inre lugn är därmed den mest värdefulla investeringen som en arbetsgivare kan ge sina anställda.

 

1

Ökad motivation och engagemang

När anställda känner sig mer nöjda och lyckliga i sitt liv som helhet, kan det också öka deras motivation och engagemang på jobbet, vilket innebär högre produktivitet och bättre resultat för företaget.

2

Förbättrad arbetsmiljö och samarbete

En kurs som fokuserar på personlig utveckling och självkännedom kan också bidra till att skapa en bättre arbetsmiljö och även öka samarbetet mellan anställda. Genom att lära känna sig själv och andra bättre kan anställda också bli bättre på att hantera konflikter och samarbeta mer effektivt.

3

Minskad stress och sjukfrånvaro

Utmatningar och stress står idag för en stor del av sjukskrivningarna i Sverige. Hjälp dina anställda att hitta en balans och lycka i livet som gör att ni kan utvecklas tillsammans i många år framöver

Det moderna ledarskapet

Mycket inspiration har jag hämtat ur min egen ledarskapsutbildning som jag gick på IFL Kämpasten under 10 veckor, Integrerat ledarskap (2005). Därefter har jag arbetat som ledare och chef i många år.

Mitt upplägg är lite anpassat beroende på vilka som kommer och kan fokusera såväl på ledarskap som att minska stress. Även styrelser och ledningsgrupper är varmt välkomna. Särskilt kursern i målning är kreativ och utvecklande. Finns modet är det oerhört kraftfullt att gå grundkursen i ”Go Alive” tillsammans. Har själv erfarit hur lite stelt det kan vara och svårt att våga öppna sig med varandra men när det sker är det dock så frigörande och vi vågar ofta vara oss själva mer även på företaget.

Då jag själv varit både ansvarig för stora projekt och arbetat som sektionschef på AFRY så vet jag hur frigörande och uppskattade den här typen av kurser brukar vara. Att våga ge sina anställda möjligheten att gå på djupet med sig själva är både modigt och inspirerande för företaget.

Att som ledare ha modet att möta sina anställda och lära sig mer kräver mod men lönar sig i längden då det skapar utrymme för tillit och utveckling. Genom ett starkt ledarskap som kommer trivsel så väl som produktivitet öka och min personliga tro är att det är det moderna ledarskapet som kommer att vinna i längden.

Läs mer om

Våra Kurser

Go Alive

En dynamisk och interaktiv kurs som hjälper deltagarna att utveckla sin kommunikation och ledarskapsförmåga genom att hitta ett inre lugn.

Hjälper anställda att upptäcka sin fulla potential, öka motivationen och bygga upp en positiv arbetskultur

Paint Free

En kurs som fokuserar på att lära ut tekniker för att uttrycka sina känslor genom målning. Perfekt för att lära känna sig själv bättre och släppa stress.

Ger ökad kreativitet och välbefinnande. Studier har visat att kreativitet kan hjälpa till att minska stressnivåerna och öka produktiviteten på arbetsplatsen.

Föreläsningar

Interaktiva ledarskapsföreläsningar som ger verktyg för att minska stress och leva ärligt mot sig själv.

Kontakta mig

Få offert och boka

0768 846 009

olof@goalive.se

sv_SE
Rulla till toppen