Vill du hitta din inre röst och uppnå dina drömmar?

Personlig coaching för självförverkling

Jag tror på att varje individ har potentialen att nå sina drömmar och mål, men ibland kan det vara svårt att veta var man ska börja.

Mental och fysisk hälsa är starkt kopplat

Helhetsinriktad coaching

Mental och fysisk hälsa är starkt kopplade till varandra. Att ta hand om din fysiska hälsa, genom regelbunden träning och en hälsosam kost, kan bidra till att minska stress och ångest, och förbättra din kognitiva förmåga. Å andra sidan kan din mentala hälsa påverka din fysiska hälsa genom att påverka din aptit, sömn och energinivåer. Att ta hand om både din mentala och fysiska hälsa kan hjälpa dig att uppnå en holistisk och balanserad livsstil.

Genom att ta en helhetsinriktad strategi kan jag hjälpa dig att identifiera de mentala och känslomässiga hinder som kan hindra dig från att nå dina mål. Samtidigt som jag också kan hjälpa dig att skapa en plan för att förbättra din fysiska hälsa och välbefinnande, inklusive kost och träning.

Genom att kombinera dessa två aspekter av coaching, kan du få en holistisk förståelse för dig själv och din potential. Du kan upptäcka vad som verkligen driver dig och hur du kan använda den kunskapen för att uppnå dina drömmar och mål. En personlig coach kan vara en ovärderlig resurs för att hjälpa dig att hitta dig själv och bli lycklig

Lärdomar från både andligt och materiellt

Min Erfarenhet

Jag har gått många kurser och utbildningar i mitt liv. Först och främst deltog jag i en av Sveriges främsta ledarskapsutbildningar under 10 år, Integrerat ledarskap. Utöver det har jag gått Training for Life på BaraVara i Rättvik och även deltagit i en tantra kurs i Brasilien och haft ett möte med en Shaman i bergen i Peru. Genom att utforska både den högt materiella och den flummiga andliga världen har jag samlat på mig en bred erfarenhet och förståelse för livets olika aspekter. Detta har gett mig möjligheten att lära mig mycket om mig själv och om livet. Jag är övertygad om att min samlade erfarenhet kan hjälpa mig att coacha andra människor på ett heltäckande sätt.

Jag förstår att det kan vara svårt att ta steget och möta sig själv och söka personlig coaching. Men jag lovar att jag kommer att bemöta dig med respekt och förståelse. För det mesta börjar processen med att bli medveten om vad som hindrar oss från att uppnå vår fulla potential. Därför är min roll som coach att hjälpa dig att identifiera dessa hinder och att hitta de verktyg som kan hjälpa dig att övervinna dem. Jag är övertygad om att varje person kan hitta lycka och inre frid, och jag kommer att arbeta med dig för att hjälpa dig att hitta din egen väg dit.

Du väljer:

Online eller på plats

Jag vill att alla ska ha möjlighet till personlig coaching och erbjuder därför både det på plats och online. 

895

kr

1495

kr

Kontakta mig

Boka din coaching

0768 846 009

olof@goalive.se

Vanliga frågor

Personlig coaching passar den som:

… vill hitta sig själv

… bli lyckligare

… utveckla sig själv

… förändra något i sitt liv

Genom att kombinera coaching för mental och fysisk hälsa, kan du få en holistisk förståelse för dig själv och din potential. Du kan upptäcka vad som verkligen driver dig och hur du kan använda den kunskapen för att uppnå dina drömmar och mål. En personlig coach kan vara en ovärderlig resurs för att hjälpa dig att hitta dig själv och bli lycklig.

Jag skräddarsyr coachingen för att passa dina specifika behov och mål men huvudsakligen startar processen med att bli medveten om vad som hindrar just dig från att uppnå din fulla potential. Därmed hjälper jag dig att identifiera dessa hinder och att hitta de verktyg som kan hjälpa dig att övervinna dem. Det viktigaste målet är att du ska hitta vad du själv verkligen mår bra av samt få vägledningen till att faktiskt uppnå lycka.

Att hitta rätt personlig coach handlar om att hitta någon som du känner dig bekväm med och som du tror att du kan jobba bra med. En coach som du känner dig trygg med och som du kan lita på kommer att alltid att kunna hjälpa dig att nå dina mål på ett effektivare sätt. För att få en bättre uppfattning om just mig som coach är du alltid välkommen att ringa och boka in ett inledande samtal. Under samtalet kan du få en bättre uppfattning mig som person och min coachningstil, och ställa alla frågor och funderingar direkt till mig

Det är svårt att ge ett exakt svar på hur länge man behöver fortsätta coaching för att se varaktiga resultat, eftersom det kan variera beroende på individen och vad som behöver arbetas med. Generellt sett kan man säga att coaching är en process som tar tid och att det är viktigt att ha tålamod och engagemang för att se resultat. För vissa kan det räcka med ett tillfälle för att hamna i rätt tankebanor, för andra kan en kortare coaching-period på några månader vara tillräckligt medan det ibland för andra kan ta en ännu längre tid. Det är också viktigt att ha i åtanke att coaching inte är en quick fix-lösning utan snarare en investering i personlig utveckling som kan ha långsiktiga positiva effekter. En bra coach kommer att arbeta med dig för att sätta upp tydliga mål och en plan för hur ni ska arbeta tillsammans och förväntade resultat, så att du har en bättre förståelse för hur länge processen kan ta.

Personlig coaching är en form av professionell utveckling där en coach hjälper en klient att uppnå sina mål och förbättra sin prestation. Coaching kan fokusera både på personliga och yrkesrelaterade mål och kan hjälpa klienten att öka självmedvetenheten, identifiera sina styrkor och svagheter och utveckla färdigheter för att förbättra sina relationer, karriär eller livsstil.

Skillnaden mellan personlig coaching och andra former av terapi eller rådgivning är att coaching vanligtvis fokuserar på framtiden och klientens mål, medan terapi eller rådgivning ofta fokuserar på att hantera tidigare trauma, problem eller kriser. Därmed betyder det inte att coaching inte ser bakåt i tiden, ibland kräver att man blickar bakåt för att kunna ta sig framåt på bästa sätt. Coaching utgår från att klienten alltid har potential att växa och förbättra sin situation, medan terapi oftast fokuserar på att behandla och lindra psykiska problem, trauman och sjukdomar.

Fler frågor?

sv_SE
Rulla till toppen